معاون گردشگری کشور: آژانس‌های تخصصی گردشگری ادبی راه‌اندازی می‌شود

(۱۲ دی ۱۳۹۱)

معاون گردشگری کشور در نخستین همایش گردشگری ادبی از حمایت معاونت متبوع خود از دفاتر خدمات مسافرتی خبر داد که به صورت تخصصی به گردشگری ادبی می‌پردازند.

به گزارش خبرنگار هنرآنلاین، منوچهر جهانیان، معاون گردشگری کشور در نخستین همایش گردشگری ادبی از حمایت معاونت متبوع خود از دفاتر خدمات مسافرتی خبر داد که به صورت تخصصی به گردشگری ادبی می‌پردازند.

او با اشاره به این‌که تعداد گردشگران دنیا در سال 2012 به یک میلیارد رسیده است گفت: این تعداد، نشان‌دهنده اهمیت و رونق گردشگری در جهان است چراکه سال گذشته تعداد گردشگران، کم‌تر از این رقم بوده؛ از دیگر سو با رشد گردشگری،‌ انواع آن نیز رشد می‌کنند و گردشگری فرهنگی نیز یکی از انواع گردشگری است که رشد قابل توجهی داشته‌.

جهانیان با تاکید بر اهمیت گردشگری فرهنگی در دنیا، گردشگری ادبی را یکی از زیرمجموعه‌های این نوع از گردشگری عنوان کرد و افزود: گردشگر فرهنگی به دنبال آشنایی بیشتر با روحیات،‌ فرهنگ، آداب و رسوم مردمان مختلفی است که در مناطق مختلف زندگی می‌کنند. با رشد گردشگری فرهنگی، گردشگری ادبی نیز رشد می‌کند. در حال حاضر نیز گردشگری فرهنگی پس از گردشگری مذهبی در کشور ما رتبه دوم را به خود اختصاص داده‌است.

معاون گردشگری کشور معتقد است: برای استفاده بهینه از گردشگری فرهنگی باید زیرشاخه‌های آن از جمله گردشگری ادبی را مورد توجه قرار دهیم و سایر گونه‌های گردشگری ادبی را معرفی کنیم. در این راستا باید چهره‌های ادبی کشور همچون حافظ، خیام و ... را معرفی کنیم.

وی در ادامه به منابع غنی ادبی ایران اشاره کرد و گفت: شاهنامه فردوسی به عنوان یک منبع ارزشمند ادبی می‌تواند نماد توسعه گردشگری ادبی باشد. همچنین وجود چهره‌های برتر ادبی مانند حافظ، سعدی، فردوسی و خیام می‌تواند به توسعه گردشگری کمک کند. چنانکه در جنگ جهانی دوم رباعیات حکیم عمر خیام تسکین‌دهنده روحیه خسته برخی از سربازان بود.

معاون گردشگری کشور، افزایش اطلاع رسانی و آشنایی مردم با چهره‌ها و مشاهیر کشور، برگزاری بزرگداشت برای هریک از شعرا و ادبای کشور در شهرهایی که متولد یا زندگی کرده‌اند، برگزاری شب شعر در سراسر کشور، استفاده از ادبیات و اشعار حماسی همراه با برگزاری همایش‌ها و نقالی، برگزاری تورهای ادبی توسط دفاتر خدمات مسافرتی و ورود آژانس‌داران به این حوزه به صورت تخصصی را از جمله راه‌کارهای توسعه و رونق گردشگری ادبی در کشور عنوان کرد.

وی همچنین از آمادگی معاونت گردشگری کشور جهت صدور مجوز بند ب برای دانشجویان، استادان و علاقه‌مندان به گردشگری ادبی خبر داد و افزود: معاونت گردشگری از این دفاتر خدماتی حمایت خواهد کرد.

 

 
English | صفحه اصلی | درباره ما | اخبار | ثبت نام در همایش | تماس با ما